O NAMA

Dobro došli u Bihać želi vam PANSION “SAN“
 
Mi se nalazimo u Bihaću uz samu rijeke Unu , i na rubu nacionalnog parka Una. Naš pansion je idealno mjesto za vaš odmor uz ribolov, rafting i ostale aktivnosti. Također, pansion je idealan za invalide i djecu, ima veliko dvorište sa parkingom. U dvorištu pansiona posjedujemo mjesto za roštiljanje. U sklopu pansiona nalazi se caffe bar za druženje i opuštanje uz muziku. 

 

Usluge:

Nudimo idealan smještaj za turiste,putnike u prolazu i poslovni posjeta.

Raspolažemo sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Sobe su moderno opremljene, svaka soba ima TV sa kablovskom , internet,centralno grijanje i podno.

    

 

Želite aktivan odmor?  Bihać je pravo mjesto za vas!  
   
Rafting, kajak i kanu. Una je rijeka koja će vam pružiti jedinstven doživljaj raftinga. U svim organiziranim aktivnostima na vodi prate vas iskusni i obučeni vodiči – skiperi koji posjeduju IRF   certifikate. Nema straha niti za neiskusne. Una je vrhunska i za najbolje poznavaoce. Ovaj doživljaj   je za pamćenje.

Speed river diving - ronjenje. Rijeka je divlja i brza, maksimalne dubine 25 metara.   Speed river diving je avantura unutar uzburkane vodene mase. Rođeno je upravo ovdje, gdje je i   dobilo svoje ime. Već je okupilo mnoge pristalice, adrenalinske ovisnike iz Češke, Mađarske, Francuske,   Njemačke...

Fly-fishing. Una je vrlo bogata ribom.U gornjem toku rijeke zastupljeni su lipljen i pastrmka, a nizvodno od Bihaća prema Bosanskoj Krupi kapitalni primjerci mladice.

Team Building. Raznoliko područje je idealno za organiziranje popularnog team buildinga.

Aktivnosti se mogu odvijati u šumi, na vodi, sportskim terenima u gradu, a neke od mogućih su: rafting, vožnja biciklom, pješačenje, orijentacija, penjanje po uređenom penjalištu, spuštanje s konopcem, vožnje kanuom, špiljarenje... Ne propustite!

Planinarenje i biciklizam. Planine Plješevice, Grmeča, Osječenice i Klekovače mame posjetioce. Biciklističke i planinarske staze su uređene, a prilazni putevi su funkcionalni. 
Jedinstven spoj kulturno-historijskog naslijeđa i prirodnih ljepota oduševit će vas.

Jedriličarstvo. Zaokružite svoj posjet pogledom na Bihać iz zraka! Na aerodromu “Bihać-Golubić” možete iznajmiti letačka sredstva i opremu, kao i dobiti uslugu obuke koju pruža osposobljen nastavni kadar.
Educirani letači  koji posjeduju državne licence prema IFMG  standardima stoje vam na raspolaganju u svim vašim aktivnostima. Zračni lift podignut će ozbiljnije poklonike jedriličarstva na visine svjetskih rekorda, dok manje zahtijevni, zadovoljit će svoje adrenalinske potrebe i panoramskim letovima u malim sportskim avionima. 
  
Ne zaboravite posjetit nacionalni park Plitvička jezera koja se nalaze samo 35km od grada Bihaća.